Hirdetés

Creative - ismét egy új MP3-lejátszó

A Creative Jukebox Zen Xtra egyik érdekessége, hogy a felhasználó eldöntheti, mekkora merevlemezzel óhajtja a készüléket. Az MP3-lejátszóba ugyanis kerülhet 30, 40 vagy 60 GB-os winchester is. A 60 GB-os model 2000 órányi (40 Gb-nál 1333, 30 GB-nál pedig 1000 óra) kiváló minőségű WMA-zenét képes tárolni. A Zen Xtra a figyelemreméltó 98 dB SNR (jel-zaj viszony) mutatóval rendelkezik. Az elődökhöz képest újdonság a nagyobb méretű és kéken világító kijelző is. A készülékek ezüst és fehér színben lesznek elérhetők.


Forrás: www.iodata.jp

Az eszköz az MP3- és a WMA formátumú fájlokat tudja lejátszani. A számítógéphez az USB 2.0-ás porton keresztül csatlakoztathatjuk a terméket. Természetesen nem hiányozhatnak az equalizer-funkciók sem - újdonság viszont az MP3-as fájlok eltérő hangerejét kiegyenlítő Smart-Volume Management funkció. A Sleep Timer és a Wake to Music az ébresztéshez és az elalváshoz szükséges ki- és elmaradhatatlan szolgáltatásokat biztosítja mind utazáskor, mind pedig az otthoni környezetben.

A lejátszón hat egyedi beállítású (és különböző képernyővédőt tartalmazó) profilt hozhatunk létre. A lítiumionos akkumulátor körülbelül 14 órás üzemidőt biztosít. A 30 GB-os háttértárolóval ellátott Creative Jukebox Zen Xtra 300, a 40 GB-os HDD-vel szerelt változat 350, míg a 60 GB-os merevlemezt használó modell 400 euróba kerül. "A hasonló tudású Apple iPod-nál a mi termékünk 30 százalékkal olcsóbb" - jelentette ki Lisa O'Malley, a Creative üzletági igazgatója. A Creative Jukebox Zen Xtra-val a karácsonyi vásárláskor már találkozhatunk a boltokban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés