Hirdetés

Merevlemezes MP3-lejátszók a Delltől

A Dell Digital Jukebox nevű termékek a hét végétől kaphatók lesznek az Egyesült Államokban. Fő érdekességük, hogy egy adott internetes portálról fel is tölthetjük őket MP3-as számokkal.


Forrás: www.heise.de



Az egyik lejátszóba egy 15, a másikba pedig egy 20 GB-os Hitachi HDD került. A lítiumionos akkumulátor 16 órás üzemidőt biztosít mindkét készüléknek. Az eszközök USB 2.0-porton kívül rendelkeznek majd mikrofonbemenettel is és akár diktafonként is használhatóak. A 15 GB-os merevlemezzel bíró Dell Digital Jukebox ára 250 dollár lesz, míg a 20 GB-os winchestert használó modell 330 dollárba kerül majd.

Az MP3-lejátszók emellett hozzáférést kínálnak a felhasználók számára a Musicmatch internetes oldalra is. Itt körülbelül egy hónapon keresztül közel 250 ezer szám lesz elérhető 99 cent/db egységáron, ezen kívül több ezer album is elérhető lesz 9,95 dolláros áron. Ezt a szolgáltatást azonban csak a Dell MP3-lejátszók vásárlói vehetik majd igénybe, azok közül is csak azok, akik az Egyesült Államokban vásárolták a készüléket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés