Hirdetés

Nem halott a hordozható médialejátszó, itt a Cowon D20

Nagyon úgy tűnik, hogy az okostelefonok mára teljesen kifilézték az egykor virágzó hordozható médialejátszó iparágat. Látva a csökkenő keresletet, számos egykor megkerülhetetlen gyártó hagyta ott ezt a területet, de azért még akad néhány vállalat, amely kitart. Közéjük tartozik az a Cowon is, amely a közelmúltban mutatta be legújabb PMP-jét, egészen pontosan a D20 névre hallgató terméket.

Cowon D20
Cowon D20

A készüléket elsősorban zenehallgatásra szánja a gyártó, az MP3 mellett a WMA, OGG, FLAC, APE és WAV fájlok lejátszását biztosítja. Az equalizer beállításoknak köszönhetően a felhasználó kedvére válogathat az előre programozott hangprofilok közül, ám ha ezekkel nem elégedett, akkor a magas és mély hangok arányán kedvére változtathat. A kezelését egy 2,5 képátlójú, 320x240 képpont felbontású színes LCD kijelző könnyíti meg. Ezen egyébként JPG képek is megjeleníthetők, sőt az AVI, WMV és ASF videók futtatása is megoldott, ám valószínűleg nem lehet akkora élmény ilyen méretű kijelzőn filmeket nézni. Rendelkezik beépített AM/FM tunerrel, azaz rádiózni is lehet vele, és akár diktafonként is használható.

Cowon D20
Cowon D20

Akkumulátora videózás esetén 13 órán keresztül képes energiával ellátni, viszont ha valaki csak zenehallgatásra használná, akkor 90 órán keresztül is működőképes marad. Három változatban kerül majd a boltokba, a 8 GB belső memóriával bíró verzió 125 dollárba kerül, a 16 GB-os 146-ot kóstál majd, a 32 gigabájtosért pedig 178 dollárt kérnek el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Cowon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés