Hirdetés

Elegánsan fekete házzal frissít a Cougar

A Cougar bejelentette az MX500 jelzésű számítógépházát, mely elegáns dizájnjával értékelhető alternatíva lehet a piacon. A fekete színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és három darab 5,25, valamint hét 3,5 hüvelykes rekeszt kínál. A kisebb fiókok rejtve vannak, illetve három közülük 2,5 colos adattárolókat is fogadhat.


[+]

A 475 mm magas, 210 mm széles és 480 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt szintén 12 cm-es légkavaró kelti. Ezek mellé további öt szélgép helyezhető, felülre, az előlap mögé és az oldallapra. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s és két darab 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.


[+]

A termék 410 mm hosszú VGA-k alkalmazására is lehetőséget ad, emellett a processzorhűtők egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán, továbbá a belső kábelezés és a vízhűtők csövei is igényesen elvezethetők a tervezők által kialakított réseken keresztül.

A Cougar MX500 forgalmazása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés