Hirdetés

A Corsair új, Carbide sorozatú házzal jelentkezett

A Corsair leleplezte legújabb számítógépházát, mely a Carbide sorozat tagja lesz, és az 500R jelzést viseli. Az újdonság a négy hete megjelent 400R verzió kialakítását másolja, némi módosítás mellett. A termék ATX, Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapot fogadhat, a meghajtók pedig négy darab 5,25, illetve hat 3,5 colos helyre kerülhetnek. A kisebb rekeszek természetesen rejtve vannak, sőt teljesen eltávolíthatóak, illetve 2,5 hüvelykes eszközöket is fogadnak. Természetesen a teljes ház szerelhető segédeszköz nélkül, emellett a gyártó számtalan apró lyukat rakott az újdonságra, hogy minél jobb legyen a belső szellőzés.

Az 521 x 206 x 508 mm-es kiterjedéssel rendelkező házból a felmelegedett levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor vezeti a szabadba, míg a friss légáramlatról az elől dolgozó két darab 12 cm-es és az oldalsó 20 cm-es légkavaró gondoskodik. Ezzel a szellőzéssel nem kötelező megelégedni, így a felhasználó számos extra szélgép beszerelésével turbózhatja fel a ház hűtését. A torony előlapján elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab USB 3.0 és egy eSATA csatlakozóval szolgál. Ezenkívül a gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat.

A Corsair Carbide 500R szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói ára pedig 140 dollár. A termékből kapható szürke és fehér verzió is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés