Hirdetés

Kisebb gépekhez ajánlja Q300-as házait a Cooler Master

Megjelentek a Cooler Master, Computexen látott MasterBox Q300-as házai, a Q300L és a Q300P. Az újdonságok közös jellemzője, hogy microATX alaplapokhoz készítették őket, de tápegységből a megszokott ATX méretű egységeket is képesek fogadni, illetve álló és fekvő helyzetben is használhatók, ennek érdekében pedig a bekapcsoló- és reset gombot, illetve a két USB 3.0-s portot és a hangcsatlakozókat tartalmazó egységet az oldalpanel forgatásával és cserélgetésével hat pozícióban is elhelyezhető.

A két egység közül az egyszerűbb a Q300L, amely egy klasszikus doboz, plexi oldalpanellel és lyukacsos, porszűrővel takart oldalakkal. A 387 x 230 x 378 mm-es egységbe egy 3,5”-es és két 2,5”-es meghajtó szerelhető, míg ventilátorból felül kettő, alul és hátul pedig egy-egy 12 cm-es példány állítható csatasorba (ezek helyére radiátorok is felszerelhetőek a megfelelő méretben).


[+]

A komolyabb kivitelű Q300P 450 x 230 x 450 mm-es, és ugyan az alapjait tekintve megegyezik a Q300L-lel, itt kapunk egyrészt RGB LED-es rendszert két előre telepített ventilátorral, másrészt az ennek bemutatását segítő, átlátszó „DarkMirror” burkolati elemeket is. A harmadik „fejlesztés” négy darab fogantyúból áll, amelyeket a sarkokra szerelhetünk fel, és ezek hordozhatóbbá teszik a gépet. Ami az költségeket illeti, a Q300L 40, a Q300P 60 eurós ajánlott áron érkezik a boltokba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés