Hirdetés

Könnyített Cooler Master egerek, nokedliszaggató nélkül

A madzagos és wireless modellek duettje heteken belül megérkezik a belépőszintre.

A Cooler Master két újabb egérrel bővíti kínálatát, amelyeknek közeledte már jó ideje ismert, ellenben most minden részlet kiderült róluk. A 125,5 mm hosszú, 71 mm széles és 40,5 mm magas (szóval egyáltalán nem kicsit), hatgombos MM310 szimmetrikus kialakítást kapott, noha a két oldalgombjának használata mindenképp a jobbkezeseknek kedvez.


[+]

A lyukacsokat mellőzve körülbelül 50 grammos rágcsáló mellkasában egy PixArt optikai szenzor dolgozik, de a gyártó csupán a 12 000 cpi-s maximális felbontást, a 220 ips-os perfect controlt és a 30 g-s gyorsulástűrést közli, amiből a jó öreg PMW 3360-ra tippelünk. A főklikkek alatt ezúttal nem optikai elven működő, hanem szimpla, "60 milliós" mechanikus kapcsolók táboroztak le.


[+]

A lekerekített peremű, 95 százalékos tisztaságú PTFE talpak formáján picit csiszoltak a tervezők az MM710 óta, és a lágyabb vonalvezetésük némileg finomabb siklást prognosztizál. Természetesen a címezhető RGB világítás sem maradt ki a receptből, a görgőkerékről, illetve a tenyértámaszon megülő logóról kacsint ránk vissza, és nem csak a cég centralizált platformján, a MasterPlus+-on keresztül, de gombkombinációkkal Plug and Play is variálhatjuk. Az 1,8 méteres parakábel leválasztható (USB Type-C/Type-A), és minden bizonnyal ugyanazt a remek minőséget képviseli majd, mint amit a vállalat MM szériás kurzorkergetőitől megszokhattunk.


[+]

A konstrukció MM311 néven vezetékmentes kivitelben is készül, és az érzékelő (meg persze a tömeg) kivételével pontosan ugyanolyan specifikációk birtokában van, mint zsinóros testvére. A PixArt egység ezúttal 10 000 cpi-ig hergelhető, és 100 ips-os perfect controljához 20 g-s gyorsulástűrés párosul, amelyek alapján nem igazán tudjuk beazonosítani őkelmét.


[+]

Az üresen 54 grammot nyomó, 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával kommunikáló apparátus egyetlen AA ceruzaelemből nyeri az éltető kakaót, és bár a cég ezzel együtt 77 grammot ad meg, olvasóinknak eláruljuk, hogy egy AAA mikroceruza formátumú Energizer Ultimate Lithium elemmel, meg a megfelelő érintkezés végett egy kis galacsin alufóliával (tökéletesen bevált módszer) ~72 grammot hozhatunk ki a történetből, amennyiben hajlandóak vagyunk valamennyit engedni a 115 órára prognosztizált üzemidőből.


[+]

Az NVIDIA Reflex technológiát támogató, feketében és fehérben egyaránt választható újoncok várhatóan szeptember derekán jelennek meg az üzletek polcain, igencsak visszafogott, 30, valamint 40 dolláros árcédulákat viselve dobozaikon. Ebből kiindulva nagyjából MM730-szerű, tejfölös dobozra emlékeztető anyagminőséget feltételezünk, amiről inkább nem írnánk képeslapot a családnak, ugyanakkor ezért az összegért még egész jó kis opció is kerekedhet a 2 év garanciával értékesítésre kerülő párosból; a puding próbája természetesen az evés lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés