Hirdetés

Új MasterCase házat hozott a Cooler Master

A MasterCase 3 Pro kisebb méretben kínálja a termékcsalád előnyeit.

A Cooler Master még  2015-ös Computexen beszélt először a MasterCase házcsaládról, amely a mai toronyházak koncepcióját fűszerezi moduláris elemekkel. Az első képviselő a MasterCase 5 nevű ház volt, amit a 2016-os CES alkalmával kiegészített a MasterCase Maker 5.


[+]

Van azonban egy réteg, akik számára nem szükséges méretes toronyház, mivel úgysem vásárolnak normál ATX-es alaplapot, emiatt inkább a speciálisan microATX-re tervezett megoldásokat keresik. Számukra készítette el a Cooler Master a MasterCase 3 Pro nevű újdonságot.

A koncepció itt sem változik, vagyis alapként szolgál a váz, illetve a sok moduláris elem, amelyek egy része ugyan a csomaghoz tartozik, de lecserélhetők a FreeForm technológiának hála. Ilyen formában a folyamatosan érkező új elemekkel anélkül lehet a ház külcsínén változtatni, hogy a vázat lecserélné a felhasználó.


[+]

Bár a ház mérete a nagyobb testvérhez képest csökkent, azért a 467 x 235 x 505 mm-es kiterjedés így sem nevezhető kicsinek. Emiatt még mindig meglehetősen tágasnak mondható a belső, és a kornak megfelelő szerelhetőség is adott a vásárlóknak. Az 5,25 hüvelykes meghajtókról a Cooler Master már lemondott, de két 3,5 hüvelykes és két 2,5 hüvelykes rekeszt még rejt a ház, és ezeket kiegészítik az előlap mögé és a hátlapra felszerelt 14 cm-es ventilátorok. Opcionálisan persze további szélgépek helyezhetők el elöl és felül.


[+]

Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. A processzorhűtő magassága 19 cm lehet, és persze most is van kivágás az alaplaptálca mögött az egyszerűbb felszereléshez. Mindemellett a vízhűtők szerelmeseinek fontos lehet, hogy a házon belül felülre maximum 240, míg hátulra pedig 140 mm-es radiátor szerelhető fel.

A Cooler Master MasterCase 3 Pro szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói ára 32 900 forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés