Hirdetés

Jól szerelhető E-ATX-es tornyok a Cooler Mastertől

A kétféle kivitelben és színben gyártott újdonságok egyik fele a beltérra való jobb rálátást, míg a másik a jobb szellőzést favorizálja.

A Cooler Master két új házat mutatott be, amelyek egy már számos taggal rendelkező termékcsalád legfrissebb iterációiként készülnek ellepni a számítástechnikában utazó kereskedések polcait.


[+]

A 498 mm magas, 210 mm széles, illetve 502 mm mély, MasterBox 520 névre keresztelt megoldást 7 bővítőhellyel áldotta meg a sors, és balról edzett üveg oldallappal határolt, kivehető porszűrőkkel védett belsejében Mini-ITX/microATX/ATX/SSI-CEB/E-ATX formátumú alaplapok, 165 mm magas processzorhűtők, meg 410 mm hosszú videokártyák férnek el. Belülre rögzíthető háttértárolók tekintetében három 2,5 és két 3,5 hüvelykes SSD/HDD-ben gondolkodhatunk.


[+]

Alkatrészeink hűvösen tartásában legfeljebb hét ventilátor, netán három radiátor segédkezhet, és az utóbbiakból kettő maximum 360 mm-esre nőhet. Akármit választunk, három 120 mm-es, fénydiódákkal meghintett CF120 ARGB és egy szintén 120 mm-es MasterFan Lite 120 léghajtót gyárilag megkapunk a pénzünkért, a hozzájuk tartozó kontrollerrel egyetemben.


[+]

A felülről perforált tápkamrában található, kéteszközös kombókeret előre-hátra mozgatható, így nem meglepő, hogy betelepíteni kívánt meghajtó(k) hiányában akár ki is szedhető. A szerelést tovább könnyíti, hogy a tetőlemezt teljesen eltávolíthatjuk, így nem csupán a légkavarók becsavarozásakor vagy vizes rendszerek kiépítésekor számíthatunk egyszerű műveletre, de az oly gyakran kínos helyen lévő EPS tápcsatlakozóhoz, esetleg CPU FAN tüskesorhoz is gond nélkül hozzáférhetünk.


[+]

A légzőrésekkel megtoldott, ugyancsak üvegpanelt viselő front felső részére helyezett kivezetések közt egy USB 3.2 Gen2 Type-C és egy USB 3.0 portot lelhetünk fel a 3,5 mm-es kombójack, valamint az RGB/reset gomb tőszomszédságában.


[+]

Az 50 literes térfogatú, feketében és fehérben egyaránt begyűjthető géplaknak jön egy MasterBox 520 Mesh nevezetű testvére, ami mindössze annyiban különbözik az eddig taglalt konstrukciótól, hogy az előlapján megtelepedő üveg fémhálós betétnek adja át a stafétabotot. A termékek leendő vételárát egyelőre még nem közölték.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés