Hirdetés

Igen tágas, moduláris dizájnú miditoronnyal újított a Lian Li

Az SGCC acélból készült jövevény az ITX-es Q58 kuckótól is örökölt valamit.

A Lian Li bemutatta legfrissebb, Lancool szériás számítógépházát, ami stílszerűen a Lancool III nevet kapta, és több szempontból is fejlődött az elődeihez képest.


[+]

Az 523 mm magas, 238 mm széles és 526 mm mély, 8 bővítőhelyes megoldás mindkét oldalról 4 mm vastag, zsanérosan (alumínium fülekkel) nyíló edzett üveglappal közrefogott belterében 187 mm magas processzorhűtők és 435 mm hosszú videokártyák férnek el, amiket változtatható helyzetű támasztóval támogathatunk meg, de a beépíthető háttértárolók tekintetében sincs oka szégyenkezni az újoncnak, ugyanis nyolc 2,5, valamint négy 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó számára találhatunk helyet odabenn. Említést érdemel, hogy ha nincs rá szükségünk, a két kéteszközös kombókeret el is távolítható, a tápegységgel való babrálást pedig kivehető keret könnyíti meg.


[+]

Ventilátorból tízet csavarozhatunk be, de négy 140 mm-es példányt (200-1800 rpm, 83,5 cfm, 2,3 mmH2O, 33 dB) már a csomag részeként birtokba vehetünk, amelyekből három az E-ATX-es géplak RGB utótagot viselő verziójánál ARGB LED-eket hord magán. A vizes rendszereket hajtók szintúgy dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen maximum három radiátorra bízhatják komponenseik hűtését, amelyek közül kettő legfeljebb 360, egy meg 420 mm-es lehet.


[+]

A jobb szerelhetőség érdekében az elöl és fent állomásozó ventilátorkeret kiemelhető a vázból, és az előbbit négyféle módon rögzíthetjük radiátorvastagságunk függvényében. Persze az alaplap jobbján figyelő, multifunkciós felfogatások disztribúciós plate vagy kiegyenlítőtartály/pumpa elszállásolására ugyancsak alkalmasak, míg az átellenes térfélen három PWM/RGB hubot állíthatunk csatasorba.


[+]

A fronton, felül, meg a kívülről nyitható tápkamra balján és jobbján fémháló terpeszkedik, és a deszka oldalán lévő kábeltakaró elmozgatható, miközben az alaplapi tálca mögött a tépőzáras pántok mellett mágnesesen záródó takarólemez segédkeznek az ízléses kábelrendezésben. Az előlap tetején megülő, két USB 3.0 kaput, egy USB 3.2 Gen2 Type-C aljzatot, 3,5 mm-es jacket, power és reset gombokat (no meg az RGB-snél LED gombokat is) tömörítő I/O sziget igény esetén átrakható alulra.

A Lancool III léghűtéssel, kompakt AIO-val és épített vízzel
A Lancool III léghűtéssel, kompakt AIO-val és épített vízzel [+]

A külön megvásárolható extrák sorában egy variálható pozíciójú vertikális GPU kitet (O11DE-1X/1W), és egy három darabból álló porszűrő készletet (LAN3-1X/1W) üdvözölhetünk, ami jól jöhet, mivel gyárilag csak egy jár a kalyibához. A feketében és fehérben, színesen pislákoló vagy fénydiódáktól mentes léghajtókkal egyaránt kosárba rakható házért kiviteltől függően 150-170 dollárt kérnek a pénztárnál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés