Hirdetés

CM Storm Alcor és Mizar: minimalista megjelenésű játékos egerek

A Cooler Master két új játékos egeret mutatott be, amelyek fő ismertetőjele a minimalista stílusú külső felépítés, ami a modern játékokhoz szükséges belsőt rejt. A 121 grammot nyomó Alcor és Mizar névre keresztelt újdonságok egy kényelmes és már kipróbált (jobbkezes) formát követnek, belül pedig az Avago szenzorai dolgoznak, melyek a gyártó szerint kiválóan alkalmasak a gyors mozgások követésére.

CM Storm Alcor és CM Storm Mizar CM Storm Alcor és CM Storm Mizar
CM Storm Alcor és CM Storm Mizar [+]

A két termék között a fő eltérést az alkalmazott szenzorok típusa jelenti. Míg az Alcorban legfeljebb 4000 dpi-re képes, hagyományos Avago 3090 optikai szenzor kapott helyet, addig a Mizarban a 8200 dpi-s Avago 9800 lézeres optikai szenzor dolgozik. Mindkét típus esetben négy lépésben állítható az érzékenység a dedikált gomboknak köszönhetően, akár játék közben is, az aktuális beállításról pedig az egér hátán található, többszínű háttérvilágítással operáló CM Storm embléma tájékoztatja a felhasználót.

CM Storm Alcor és CM Storm Mizar CM Storm Alcor és CM Storm Mizar
CM Storm Alcor és CM Storm Mizar [+]

A puha matt festéssel rendelkező, USB csatlakozóval ellátott vezetékes egereken 7-7 gomb kapott helyet, de a szoftverből programozható gomboknak és a felvehető makróknak köszönhetően a Mizar egy kategóriával feljebb játszik – ráadásul némi gumibetéttel is megtámogatták a jobb fogás érdekében. Mindez az árán is meglátszik: az Alcor 11 900, a Mizar pedig 14 900 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron kerül forgalomba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés