Hirdetés

CM Storm Havoc vezetékes egér: minden, ami egy jó játékhoz kellhet

A Cooler Master CM Storm néven futó részege egy új, játékosoknak szánt egeret mutat be. A Havoc névre keresztelt, 140 grammot nyomó vezetékes játékvezérlő kialakítása és formája révén elsősorban a jobbkezesek szívét fogja megdobogtatni, és köztük azon felhasználókét, akik a tenyérrel (palm grip fogás) taszigálást részesítik előnyben.


[+]

Akárcsak a gyártó másik termékénél, a Sentinel Advance II-nél, a CM Storm Havoc is Avago 9800-as lézer érzékelőt kapott, amely legfeljebb 8200 dpi-re képes, ami az érzékenységet szabályozó kapcsolóval akár 100 dpi-re is csökkenthető. A gyártó közleménye szerint tartós és kényelmes gumis bevonatú egérre összesen nyolc gomb került, melyek alatt a japán Omron cég kapcsolói kattognak, biztosíva a hosszú élettartamot. A gombok mindegyike programozható a CM Storm weboldaláról letölthet szoftver segítségével, a beállítások pedig az egér 128 kB-os memóriájában tárolhatók öt különböző profilban.


[+]

Az 1,8 méteres fonott kábellel és aranyozott USB csatlakozóval megtoldott Havoc további szolgáltatásai között megtalálhatjuk az állítható világítást is, így a vásárlók egyedi igények szerint paraméterezhetik az egér fényeit.


[+]

A CM Storm Havoc június végén kerül forgalomba az európai piacon, hozzávetőlegesen 15 900 forintos bruttó végfelhasználói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés