Hirdetés

A Maelstrom vízhűtőkkel száll be a kompakt vizesek piacára a Deepcool

Újabb névvel bővül a Deepcool "játékos" albrendje, a Gamer Storm, amiből eddig hiányzott az egyre nagyobb teret hódító kompakt vízhűtés. Ezt a lyukat foltozza be az érkező, a Computexen már inkognitóban mutogatott Maelstrom család három tagja, amiből kettő 120 milliméter átmérőjű ventilátorral dolgozik, a harmadik pedig egy klasszikus 240 milliméteres megoldás, dupla szélgéppel.

A hosszú élettartamú pumpával egybeépített, tetején LED-del megvilágított emblémával ellátott kompakt méretű, sűrűn csatornázott hűtőblokkot masszív csövek kötik össze a 120 és 240 milliméter hosszú alumínium bordákkal, melyekre bármilyen ventilátor felszerelhető, de a gyártó is mellékeli a megfelelő szélgépeket.

A kétféle 120 milliméteres kiadás között is a ventilátorok között van különbség, a 120k jelzésű egység ugyanis egy vékonyabb légkavarót kap, hogy könnyebben elférjen a kisebb űrtartalmú kuckókban. A normál és a 240 milliméteres verzió ezzel szemben olyan folyadékcsapágyas, gumi rezgéscsillapítóval ellátott ventilátorral lesznek felszerelve, ami az ígéretek szerint nem csak halk, hanem élettartama is hosszúnak ígérkezik, köszönhetően annak, hogy a szabadalmaztatott megoldásnak köszönhetően közepe szétszedhető, így takarítható és külön olajozható.

Sajnos a ventilátorok technikai paramétereiről nem szolgált információval a vállalat, ám az árakat elárulták. A Maelstrom 120k és 120 ára 70 és 76 dollár, míg a Maelstrom 240-ért 106 dollárt fognak felszámolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés