Hirdetés

Computex 2016: új házak és tápok a Cougar standján

A vállalat a beviteli eszközöket sem veti meg, így kiállították az elérhető komolyabb modelleket.

A Cougar leginkább a tápjairól ismert cég, de gyártanak más terméket is, például házakat. Utóbbi piac nagy részét már lefedték, de egy nagyon fontos kategóriába még nem kínáltak semmit. Az idei Computexen azonban gondoltak a teljes méretű házakban gondolkodó játékosokra is, így bemutatták a Panzer házcsaládot.

Cougar Panzer Cougar Panzer
Cougar Panzer [+]

A Panzer Max érkezik hamarabb, és ez lesz a nagyobbik modell (226 x 612 x 556 mm), ami E-ATX alaplapot, nyolc ventilátort, négy VGA-t és négy radiátort fogadhat. A kisebbik verzió (208 x 565 x 520 mm) csak Panzer névre hallgat, és ebbe csupán ATX alaplapok építhetők, valamint maximum három VGA-val érdemes számolni.

Cougar Panzer Max Cougar Panzer Max
Cougar Panzer Max [+]

A két ház dizájnja hasonló, és mindkettő oldallapja edzett üveget kap. Mindemellett a Panzer Max extrája, hogy bizonyos Cougar billentyűzetek szimplán ráilleszthetők a ház tetején található két tartóra is.

A tápegységek piacára a vállalat a GX-S és a VTX sorozatot szánta mint újdonságokat, de megemlíthető még az LX tápcsalád, ami szó szerint nem új termék, de csak rövid ideje érhetők el. Utóbbi széria 500 és 600 wattos, 80 Plus Bronze minősítésű, teljesen moduláris tápokat tartalmaz.


[+]

A GX-S sorozat 80 Plus Gold minősítésű 450, 550, 650 és 750 wattos tápokból épül majd fel. Ezek ugyan nem modulárisak, de az LX opciókhoz hasonlóan DC-DC átalakítást használnak.


[+]

A szintén új VTX sorozat 80 Plus Bronze minősítésű, nem moduláris, 400, 450, 500, 600 és 700 wattos modellekből áll. Ezek tekinthetők az újdonságok közül a legolcsóbb konstrukcióknak, de még így is kielégítik a legtöbb felmerülő igényt.

Végül a beviteli eszközeit és egyéb házait is kivitte a cég, amelyek között igazi újdonság nem volt, de az alábbi képről nyíló galériában megtekinthető az összes kiállított termék.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés