Hirdetés

Computex 2015: látogatóban In Win standjánál

Először az Asus hétfői rendezvényén láthattuk az In Win H-Tower nevű, meglehetősen egyedi házát, melyről videót is készítettünk. A termék ATX, microATX és E-ATX formátumú alaplapokat is képes fogadni, míg meghajtókból egy 3,5"-es, illetve négy 2,5"-es is beépíthető. Bővítőkártyákból összesen 8 darab, legfeljebb 34 centiméter hosszú, és 20 centiméter magas szerelhető be.


[+]

Az tervezők három USB 3.0 kivezetés mellé előrelátó módon egy Type-C USB 3.1-et is becsúsztattak. A hűtést tekintve legfeljebb három 12 centiméteres légkavarót építhetünk be, melyek mellé még egy 360 milliméteres radiátor is becsúszhat, amennyiben valamilyen vízhűtést szeretnénk.


[+]

Ugyanakkor nem a fenti specifikációk miatt különleges a H-Tower. Ahogy a már említett videón is látszik, távirányítóval vagy egy mobil alkalmazás segítségével a ház mintegy transzformerként képes változtatni az alakját. A gyártó képviselőjének elmondása alapján limitált darabszámmal terveztek, de a meglehetősen nagy érdeklődés miatt ez még változhat.


[+]

A 808 típusjelzésre hallgató modell az acél mellé edzett üveg oldallapot kapott. A ház nyolc ventilátort és két radiátort tud fogadni.


[+]

A 805 egy fokkal egyszerűbb, így például acél helyett alumíniumból készült, ugyanakkor az edzett üveg oldallap megmaradt. Ventilátorból kevesebb, "csak" 5 darab építhető bele, de radiátorból kettő ide is becsúsztatható, igaz kisebb méretekben.


[+]

A 909 nevű nagyágyú gyakorlatilag a közelmúltban már tesztlaborunkban is járt 904 kissé nagyobb verziója, mely így már nagyobb, E-ATX méretű alaplapokat is képes fogadni, illetve itt is helyet kapott egy Type-C USB 3.1-es port.


[+]

Végül, de nem utolsó sorban egy ITX-es házikót is szemügyre vehettünk. A Chopin fantázianevű termék alumíniumból és acélból készült, tartalmaz egy beépített tápegységet, két USB 3.0 kivezetés található rajta, illetve egy legfeljebb 43 milliméter magas CPU-hűtőt képes befogadni.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés