Hirdetés

Újabb In Win ház edzett üveg előlappal és oldallapokkal

Az In Win 805 nem teljesen új ház, ha azt vesszük, hogy az idei Computex alkalmával már beszámoltunk létezéséről, ugyanakkor eddig nem volt megvásárolható az egyébként alumínium vázra épülő, tetejét kivéve edzett üveggel burkolt miditorony. Az alsótápos, 476 x 205 x 455 mm-es méretekkel bíró ház alapvetően a ház fekete színű, de az USB 2.0-s, 3.0-s, és USB 3.1 Type-C, valamint 3,5 mm-es jack csatlakozókat felvonultató előlapi I/O csatlakozó a feketén kívül lehet vörös és arany színű is. További színt visz az összeállításba az oldalába integrált In Win felirat, aminek LED-es megvilágítása alapvetően fehér, de a vörös variánsnál ez is vörösben "izzik".


[+]

Belseje méreteit nézve átlagos, azaz legfeljebb ATX méretű alaplapot fogad, amibe legfeljebb 320 milliméter hosszú VGA helyezhető, a processzorhűtő pedig 156 mm-ig nyújtózhat. A vízhűtés rajongói számára egy 120 mm-es és egy 280 mm-es radiátor beszerelésére ad módot, amire ha nem tartunk igényt, akkor hátulra egy darab 120 milliméteres, az előlap mögé pedig két darab 120/140 milliméteres ventilátor kerülhet – a szívó oldalon kiszedhető, mosható porszűrővel ellátva. További két darab 120 mm-es szélgép elhelyezésére adódik lehetőség a ház aljában, amennyiben a két darab 3,5/2,5"-es HDD-t/SSD behelyezését biztosító EZ-Swap rekeszeket áthelyezzük máshova az előlapi ventilátorok számának kárára. Ezen felül két további 2,5"-es tároló rögzítésére van lehetőség.


[+]

A látványért most is a zsebbe kell majd nyúlni, ugyanis a 805-ösért 130 angol fontot kérnek el, ami nagyjából 55 000 forintnak felel meg. Lesz egy standard verzió is, Type-C és LED világítás nélkül is, ami valamennyivel olcsóbb lesz, de ennek pontos ára még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés