Hirdetés

Computex 2015: Cooler Master a modding csúcsa

Őrületes mértékben elszaporodtak a remekbe szabott modok az idei Computexen. Az ASUS, MSI, Gigabyte, Thermaltake és szinte minden hardverkomponensekkel vagy kiegészítőkkel foglalkozó vállalat standján ott sorakoztak a szebbnél szebb casemodok és caseconok. Ennek a témának a legnagyobb márkája a Cooler Master nem hazudtolta meg magát, most is egy lépéssel a konkurencia előtt jár.



[+]

A kész termékek – a Case Mod World Series verseny győztesei – mellett egy komplett modder műhelyt húztak fel, ahol a frissen bemutatott, alapjaitól újragondolt MasterCase házakat helyben alakították át. Megtervezésükben a modding szféra olyan nagyágyúi vettek részt mint L3p, Ronnie Hara, DarthBeavis, Sassanou és Kier. Így végül egy olyan váz született, amit saját koncepciónk megvalósítása előtt nem kell hosszasan csupaszítani, vagdosni, legfeljebb a tengernyi konzol és tartó közül azokat csippentjük le, melyek éppen nem kellenek nekünk.

Sajnos, munka közben nem csíptük el a Compurexen rögtönzött műhely lakóit, de az alábbi képeken és videón látható, hogy minden földi jóval fel voltak szerelve, a legkülönlegesebb kellék egy 3D-s nyomtató volt, a hozzá készített modelleket pedig kinyomtatás előtt VR szemüveggel lehetett megnézni. A Cooler Master Facebook oldalán és Youtube csatornáján további érdekes anyagok érhetők el a Computexen történtekről.



[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés