Hirdetés

Vízhűtéses GeForce RTX 3070 a Colorfultól

Természetesen a Neptune termékcsalád bővül egy GA104-as GPU-val szerelt megoldással.

A Colorful legújabb, Ampere architektúrára alapozó videokártyájának hőmérsékleti mutatóit egy 240 mm-es (271 x 118 x 53) radiátorral megtoldott kompakt AIO igyekszik féken tartani; bemutatkozik a 14+4 fázisos VRM-mel és tripla nyolctűs PCI Express tápcsatlakozóval érkező iGame GeForce RTX 3070 Neptune OC-V.


[+]

A 270 wattos TDP-vel megáldott, 295 mm hosszú jószághoz nem csak a két mellékelt (120 mm-es), RGB LED-ekkel megszórt ventilátor jár, hiszen blokkján szintén található egy efféle, ám kisebb méretű légkavaró, így megeshet, hogy a kivitel lényegi előnye leginkább a kétslotos vastagságban leledzik.


[+]

A lapka 1500 MHz-es alap és 1725 MHz-es GPU Boost órajelein kívül – a két BIOS-nak hála – adott az 1845 MHz-es beállítás is, amit a három DisplayPortot és egy HDMI csatlakozót viselő I/O plate-en különcködő One-Key OC gombbal lőhetünk be.


[+]

A 8 GB-nyi GDDR6 memória szokás szerint az effektív 14 GHz-én ketyeg, illetve egy merevítésként funkcionáló hátoldali takarólemez ugyancsak a csomag részét képezi. Vételárat és pontos megjelenési dátumot egyelőre nem áll módunkban közölni, bár meg kell valljuk, hogy manapság az a fajta stíl inkább a madárjóslásra emlékeztet bennünket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés