Hirdetés

Vizesblokk kerül egyes ASUS Ampere kártyákra

Az EKWB kezei közül kikerülő hűtőegységgel 3090, 3080 és 3070 alapú VGA-kat is felszerelnek.

Még szeptember végén készült el az EKWB ROG Strix kártyákra specializált vizesblokkja, az ASUS pedig már le is csapott a lehetőségre: folyadékhűtésre felkészített változatban is piacra dobja majd GeForce RTX 3090, 3080 illetve 3070 GPU-kra épülő VGA-it.


[+]

Az tajvaniak logójával is ellátott, egyedibb dizájnú blokk meglétén kívül az ASUS EKWB GeForce RTX széria abban is különbözik az utólag, otthon átépített modellektől, hogy ezek a kártyák kevesebb helyet foglalnak, a csatlakozósor (mely itt is rozsdamentes acélból készült lemezre került) ugyanis csak egy slotot igényel magának, ami jól jön, ha a vásárló egy kis méretű, de ütős rendszert akar építeni magának, egyedi vízhűtéssel. A grafikus adaptereket egyik oldalon az ARGB világítással is szerelt vizesblokk, másik oldalon pedig egy masszív alumínium backplate fogja közre.

Várható árakról egyelőre nem tudunk beszámolni, az elérhetőséget viszont novemberre ígéri az ASUS – a jelenlegi helyzet fényében azért ennek megvalósulására nem fogadnánk nagy összegben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés