Hirdetés

CMTL hitelesítésű memóriacsomagot hozott a G.Skill

A DDR4-es SO-DIMM csomag ugyan működik bármiben, de igazából a Skull Canyon NUC-hoz készült.

A G.Skill a DDR4-es termékskálája szempontjából eddig is kiemelt figyelmet fordított az SO-DIMM csatolóba helyezhető moduloknak, külön kiemelve a 3 GHz-es effektív órajelű csomagokat, amelyek igazán hiánypótló megoldások. Már-már azt lehetne hinni, hogy ezt nem lehet überelni, de a G.Skill ezt nem így gondolja. Jön ugyanis az első, CMTL hitelesítésű csomagjuk. Ez azt jelenti, hogy az Intel Computer Memory Test Labs teszteli a rendszert egy adott termékhez, amely ezúttal az NUC6i7KYK jelölésű Skull Canyon NUC.

Az érkező memória pontos paramétereit az alábbi táblázat foglalja össze:

G.Skill Ripjaws DDR4-es SO-DIMM memóriacsomagok
Típus Késleltetés Kapacitás
3200 MHz (1.2 V)
CL 16-18-18-43 2 x 16 GB

Ahogy az asztali csomagoknál, úgy most is fontos kiemelni, hogy a JEDEC szabvány szerint a 2133 és a 2400 MHz-es órajel a szabványos 1,2 V-os feszültség mellett. Ugyanakkor ezúttal a CTML hitelesítés garantálja, hogy a NUC6i7KYK jelölésű Skull Canyon NUC-ban a memória biztosan képes elérni a 3200 MHz-es órajelet. Más termékekhez ezt a memóriát nem igazán érdemes megvásárolni, mivel igen nagy esély van arra, hogy a névleges 3,2 GHz-es órajelet nem lehet majd beállítani, az ugyanis jelentősen túlmegy a jelenlegi szabványok által előírt kereten. Utóbbinak mindegyik csomag megfelel, de az órajel szempontjából már 3000 MHz-es modulokról van szó.

Az élettartam garanciával rendelkező új G.Skill Ripjaws csomag forgalmazása hamarosan megkezdődik, az árról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés