Hirdetés

Cooler Master CM 690 II Advanced Black & White Edition – újabb felvonás

Ember legyen a talpán, aki összeszámolja, hogy a Cooler Master eddig hány variációját teremtette meg a CM 690 midi házának világszerte. A különbségek funkcionalitásban vagy színezetben voltak tetten érhetők, legutóbb például a CM 690 II Advanced látott napvilágot, mely elődjéhez képest néhány csatlakozó és a kényelmesebb szerelhetőségben tért el. Most viszont úgy gondolta a Cooler Master, hogy népszerű szériájáról még egy bőrt lehúzhat, így született a CM 690 II Advanced Black & White Edition, mely csupán megjelenésében különbözik a fent említett verziótól.


[+]

A gyártónak sokat kellett kutatnia, hogy milyen variáció maradt ki a repertoárból, végül aztán megtalálta a keresett rést: az eddig CM 690 II-k csak fekete vagy fehér színben voltak elérhetők, de kontrasztos fekete-fehérben még nem. Így amolyan NZXT színvilágban pompázik az „új” jövevény, de egészen jól néz ki, oldalai fehérek, középső része pedig körben fekete.


[+]

A képességét csak nagy vonalakban összegezzük, mert több hír és teszt is foglalkozik valamilyen CM 690 II-vel. A midi torony egyik legnagyobb erénye szellős felépítése, összesen 10 ventilátor beszerelését támogatja, de ha folyadékhűtés gondolatával kacérkodunk, akkor két 120 x 240 mm-es hőleadó radiátor rendszerbe illesztésének sincs akadálya. A közel 10 kilós ház minden porcikája szerszámmentesen szerelhető, beleértve a meghajtókat is (4 x 5,25”-es és 6 x 3,5”-es). Ezen kívül az Advanced széria említésre méltó fejlődése az elődökhöz képest a dupla USB 3.0 port, a tetején elhelyezkedő SATA dokkoló, az alaplaptálca nagyobb szerelőablaka, és a gumiborítású kábel bújtató rések.


[+]

A Cooler Master CM 690 II Advanced Black & White Edition testvéreivel azonos áron, 99,95 dollárért március környékén érkezik a boltok polcaira.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés