Hirdetés

A Cherry ultraslim klaviatúráját nem béklyózza kábel

Az MX ULP kapcsolókkal szerelt, 630 grammos megoldás mindössze 16 mm magas.

A Cherry egy ultraalacsony profilú vezetékmentes billentyűzettel adott magáról életjelet, ami 65 gF-es erőkifejtést igénylő, taktilis MX ULP switch-ekkel (1,8/0,8 mm) érkezik, és ennek szárain lézerrel gravírozott, UV bevonatos polikarbonát kupakok telepedtek meg.


[+]

A KW X ULP névvel illetett, numerikus paddal ellátott periféria fekete fedőlapja eloxált alumíniumból készült, és szélein ezüst színt visel, a célgéphez pedig kéteszközös Bluetooth 5.2-vel, 128 bites AES titkosítást foganatosító, 2,4 GHz-es rádióval, vagy az akkumulátor töltésére is használt, 1,5 méter hosszúságú USB Type-C/Type-A kábellel kapcsolódhat, szóval egyszerre négy masinához társíthatjuk az újdonságot.


[+]

A telepek akár több héten keresztül bírhatják szuflával, a nano vevőegység számára mágneses rekesz lett kialakítva a készülékházon, és a receptet fehér háttérvilágítás igyekszik vonzóbbá tenni. A fényerő tíz szinten variálható, és a jobb felső sarok dedikált hangerőszabályzói mellett megülő Cherry gomb RGB-s LED-je a (amelyekből egyébként az F1-F4 módváltók, továbbá a státuszgombok alá is került) rendelkezésünkre álló energiatartalékokról tájékoztat minket.


[+]

Az Amazonon egy éves garanciával 250 dollárért már kosárba rakható, kihajtható lábtriójának köszönhetően állítható dőlésszögű tasztatúra környezetbarát csomagolással büszkélkedhet, és amerikai, brit, német, francia, svájci, kínai, PanNordic, valamint EU (US ANSI + € karakter) kiosztásokkal érhető el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés