Hirdetés

Ergonomikus billentyűzet a Cherry értelmezésében

A vonalvezetésétől eltekintve átlagosnak ható ketyerét a megszokottal ellentétben inverz dönthetjük.

A Cherry egy ergonomikus, kettéosztott billentyűzettel, a KC 4500 Ergóval bővítette kínálatát. A Microsoft és a Logitech "tört" klaviatúráit idéző megoldás sajnos nem mechanikus kapcsolókat kapott, hanem a jó öreg gumidómos dizájn mellett kötelezte el magát, s bár dedikált médiavezérlők nincsenek rajta, az efféle (és egyéb) funkciókat az Fn + [F1-F12] gombok egyidejű lenyomásával aktiválhatjuk.

[+]

A friss modell érdekessége, hogy a Sculpt Ergonomic Keyboard mintájára lehetőséget biztosít az inverz döntésre (csak ezúttal nem egy mágnessel rögzülő elem segítségével), ami különösen jól jöhet majd, ha mondjuk egy alacsonyan lévő, kihúzható billentyűzet fiókot használunk vagy állva dolgozunk, miközben a gumírozás gátat szab a periféria csúszkálásának. A csomaghoz egy műbőrrel bevont, memóriahabos csuklótámasz is tartozik, a kábel pedig 1,8 méter hosszúra nőtt.


[+]

A teljesen Plug and play alapon működő, többféle kiosztással gyártott tasztatúra igény szerint tovább programozható/makrózható az opcionális Cherry Keys szoftver letöltését követően, és nagyjából 19 000 forint kifizetésének ellenében már hazánkban is kosárba rakható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés