Hirdetés

Ultraslim vezeték nélküli billentyűzetet villantott a Corsair

A 11 mm vastag újdonság elég korrekt opció lehet azok számára, akik díjazzák az ennyire lapos kivitelt.

A Corsair egy nagyon alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrával gyarapította kínálatát, ami K100 Air Wirelessként mutatkozik be. A Cherry MX ULP (Ultra Low Profile) mechanikus kapcsolókkal érkező, teljes értékű megoldás 2,4 GHz-es Slipstream rádióval, Bluetooth interfésszel, illetve kábelesen egyaránt csatlakozhat a célgéphez, és az utóbbi esetében az Axon processzornak hála a 8000 Hz-es USB frissítési ráta is támogatott.


[+]

A 128 bites AES titkosítást alkalmazó periféria gombonként címezhető iCUE RGB világítást kapott, ami akár 20 rétegnyi effekt kezelésére képes, és a kurzorpozicionáló billentyűk felett dedikált médiavezérlők figyelnek az alumíniumból készült hangerő-szabályozó görgő szomszédságában.


[+]

A bal oldalon három, de összesen négy makrógomb van, miközben a 8 MB-os, 50 profil tárolására lehetőséget biztosító fedélzeti memória a gyártótól megszokott módon eltúlzott méretű. Természetesen egyszerre több masinához lehetünk hozzákötve, amelyek között a váltás gördülékenyen zajlik, és az akkumulátor pislákoló fényektől (no meg kapcsolódási metódustól) függően 50-200 óra közt alakul majd.


[+]

A 2 éves garanciával megtámogatva október 4-én debütáló konstrukció leendő vételárát egyelőre nem adták a tudtunkra.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés