Hirdetés

CES: Házépítés Thermaltake módra

Az International CES kiállítást a szórakoztatóelektronikai vállalatok mellett a hardvergyártók is egyre szívesebben használják fel saját termékeik bemutatására – jó példa erre a Thermaltake, mely ez alkalomól két új PC-házról tett bejelentést.

A Soprano Dx a Tsunami formáit variálja tovább. Előlapja szálcsiszolt alumínium, oldala és teteje magasfényű lakkozást kapott; létezik ezüst és fekete változata, mindkettő elérhető lesz plexiablakos és tiszta fém oldallappal. Az alumíniumból készülő Soprano Dx mérete 478 x 210 x 497 mm. Szellőzését elöl egy 14 cm-es, 1000 rpm fordulatszámú, hátul pedig egy 12 cm-es, 1300 rpm fordulatszámú ventilátor segíti. Kívülről négy 5,25 és két 3,5 colos meghajtóhely érhető el, belülre öt merevlemez szerelhető. A belső keret csavarjaihoz rezgéscsillapító alátétek is járnak. A ház ATX és microATX alaplapokat tud befogadni. A tetőn, egy csapóajtó alatt található portok sorában két USB 2.0, két audiocsatlakozó és egy eSATA kivezetést találunk. Az előlapi ajtók íveit kék LED-világítás emeli ki.

Az ugyancsak rendhagyó megjelenésű Bach Vx előlapján alumíniumpanelek találhatók, egyébként zongoralakk hatású bevonattal ellátott acéllemezek határolják a 497 x 210 x 475 mm-es teret. A belső felépítés az előbbihez nagyban hasonlít, a beépíthető meghajtók száma mellett megegyeznek a gyárilag beszerelt ventilátorok paraméterei is. Az ATX/microATX-kompatibilis ház tele és plexi oldallappal is megjelenik, a tetején elhelyezett csatlakozók között itt is van eSATA.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés