Hirdetés

CES 2022: 27 hüvelykes álomkijelző az MSI hátizsákjából

Egyeseknek talán kicsit erős lehet a kifejezés, de kétségtelen, hogy papíron nagyon rendben van a 300 Hz-es, Mini LED-es megoldás.

Az MSI egy igazán impozánsnak látszó monitorral gyarapította kínálatát, amelyet biztosan sokan tárt karokkal fogadnak majd. Ennek oka, hogy a MEG 271Q Mini LED névre hallgató modell 27 hüvelykes Rapid IPS panelje – rendkívül meglepő módon – Mini LED-es megvilágítást használ, és 2560x1440 pixeles felbontása mellé 300 Hz-es képfrissítési rátát, valamint 1 ezredmásodperces GtG válaszidőt ígér.


[+]

Ha ez nem lenne elég, akkor az 500-nál is több local dimming zónával operáló készüléket NVIDIA G-Sync Ultimate technológiával vértezték fel, és az NVIDIA Reflex Analyzer támogatása mellett büszkén viseli a VESA DisplayHDR 1000-es plecsnit, amiből adja magát, hogy a fénysűrűségének plafonja 1000 cd/m². A 97 százalékos DCI-P3 színtérlefedettséggel rendelkező kijelző csatlakozóiról egyelőre nem szól a fáma, de a sajtóanyagban szereplő képen kiszúrható legalább három USB 3.0 port.


[+]

A talp tekintetében is csak találgatni tudunk, de nem tartjuk valószínűnek, hogy ilyen specifikációk kíséretében ne lehetne azt mindenhogy állítani, vagy hogy lespórolták volna a VESA rögzítőpontot. Sajnos a pontos megjelenési dátumot, illetve a leendő vételárat sem közölték, pedig sanszos, hogy néhány játékosnak már most elkezdett bizseregni a pénztárcája.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés