Hirdetés

CES 2021: Mini-ITX-es "kirakatház" a Thermaltake-től

Az újdonság az E-ATX-es, The Tower 900 néven ismert szupertorony rokona, csak épp "összement a mosásban".

A Thermaltake egy jópofa, Mini-ITX-es alaplapok számára készített, körpanorámás házzal, a feketében és fehérben érkező, The Tower 100 Mini névre keresztelt modellel frissítette fel portfólióját. A 462,8 mm magas, 266 mm széles és 266 mm mély, két bővítőhelyes géplak beltere három oldalról (4 mm vastag) edzett üveglapokkal határolt, így tökéletes rálátás nyílik hardvereinkre.


[+]

A processzorhűtők halmazában 190 mm magasságig, a videokártyákat illetően 330 mm hosszúságig merészkedhetünk, de tápegységből is simán befér a sztenderd ATX szabvány, egészen 180 mm-es hosszig bezárólag. A pásztázó tekintetek elől elrejtett háttértárolók száma négy lehet; két darab 2,5 hüvelykes megoldás mehet az oldalsó keretbe, és két darab 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtót passzinthatunk be hátra, ha ott nem tanyázik légkavaró.

[+]

120 vagy 140 mm-es ventilátorból összesen hármat foghatunk munkára (egyet felül, egyet hátul, egyet a tápkamra tetején), ezek közül pedig két 120 mm-es, 1000 rpm-es, 16 dB-es maximális zajterheléssel operáló példányt gyárilag mellékelnek. A vízhűtések szerelmesei kicsit talán csalódni fognak, ugyanis mindössze egy 120 mm-es radiátort tudnak felfogatni felülre.

[+]

A vertikális felépítésből adódóan deszkánk I/O pajzsa a "tetőtér" irányába néz; ez a kialakítás a kémény effektre épít, alulról szívja be a levegőt, ami aztán felül távozik a rendszerből, miközben alkatrészeink tisztán tartásában hat porszűrő betét asszisztál. Az I/O részleg tartalma korrektnek mondható, hiszen a két 3,5 mm-es jack mellett két USB 3.0 aljzat, illetve egy USB 3.1 Gen2 Type-C csatlakozó strázsál.


[+]

A moduláris dizájnnak köszönhetően a kalyiba könnyedén vázra csupaszítható, ami nagyban hozzájárul a szerelési folyamat akadálymentes lezavarásához. A garancia 3 évre szól és a megjelenés még januárban esedékes; a fekete verzió 90, a fehér, "Snow" utótagot viselő változat pedig 100 dolláros árcédulát hord majd dobozán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés