Hirdetés

Hófehér, slim profilú toronyhűtővel jelentkezett a Thermalright

Az Assassin King 120 Mini White ARGB esetében a megjelenés mellett a ventilátor viszi el a showt.

A Thermalright lerántotta a leplet legújabb processzorhűtőjéről. az Assassin King 120 Mini White ARGB-ről, a leleplezés pillanatában pedig a környéken álldogálóknak pedig biztosan hunyorítaniuk kellett, ugyanis az újdonság szinte minden eleme fehér, ideértve az öt darab, 6 mm átmérőjű hőcsövet, az alumíniumból készült hűtőbordát, a réz talp felső részét, valamint a TL-D12W-S típusú ventilátort.

[+]

A 135 mm magas egység 96 milliméteres mélységét leszámítva nem mutat semmi kiemelkedőt, az említett, PWM vezérlésű légkavaró azonban specifikációit tekintve megér egy misét. A 120 milliméteres, percenként 1500 fordulatra képes ventilátor a gyártó állítása szerint 64,87 cfm-es légszállítási értékkel bír, mindezt ráadásul úgy, hogy a zajszint még a legmagasabb fordulaton sem lépi túl a 25,6 dB-es zajszintet, a teljesítmény/hangerő mutató tehát igen korrektnek mondható.


[+]

Azt sajnos a Thermalright nem árulta el, hogy az újdonság mikor és milyen áron lesz elérhető, az viszont biztos, hogy elsősorban azoknak érdemes elgondolkodniuk a beszerzésén, akik Intel LGA 115x, 1200 vagy 2066, illetve AMD AM4 foglalattal szerelt alaplappal rendelkeznek, a felszerelés lehetősége ugyanis csak az említett socketek esetében adott.

Előzmények

Hirdetés