CES 2020: Bővül a ConceptD széria

Két notebook és egy új asztali PC (utóbbi Xeon E-vel) érkezik az Acer „kreatív” sorozatába.

Egy elég pofás asztali PC-vel, és két, a cég „Ezel” megoldását használó notebookkal bővíti a marketing által kreatívnak nevezett szakembereket célzó ConceptD termékportfólióját az Acer. Az újdonságok közül az utóbbi két eszköz a ConceptD 7 Ezel és Ezel Pro nevekre hallgat – és talán már ebből is kitalálható, hogy itt a Triton 900-ban és a ConceptD 9-ben is látott megoldással találkozhatunk a kijelző rögzítésénél.


[+]

Mint a képen is látszik, fontos eltérés ugyanakkor, hogy a mechanika immár nem a kijelző két oldalán van, hanem hátra került, tulajdonképpen visszanyúlva a 2013-as Aspire R7 vonalaihoz.


[+]

Az így jóval kisebb méretű ConceptD 7 Ezel belsejében Ice Lake processzorokat és GeForce RTX grafikát találunk, akár 32 GB RAM és 1 TB NVMe SSD társaságában. Az Ezel Pro esetében a professzionális jelzőt a Xeon és a Quadro RTX 5000 megjelenésének köszönhetjük, és mindkét esetben Pantone hitelesített, ΔE<2 színhűséggel rendelkező érintőkijelzőt kapunk, 15,6 hüvelykes méretben, Wacom AES tollal és 4K felbontással.


[+]

Az igényesen megtervezett, fautánzatú felső panellel rendelkező házba szerelt ConceptD 700 is a grafikus munkaállomásoktól elvárható hardverrel érkezik, mely Xeon E processzort, Quadro RTX 4000 GPU-t, 64 GB RAM-ot és rengeteg opcionális tárhelyet jelent. A ház tetején Qi töltőállomást, oldalt pedig a szórakozáshoz kihajtható fejhallgató-akasztót találunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények