Hirdetés

CES 2015: nagyképű és széles LG monitor a játékosoknak

Az LG a CES-en a játékosoknak is kedveskedett egy kifejezetten impozáns kijelzővel, amely a 34UM67 jelzést viseli. A 34 colos, 21:9 képarányú IPS panelt használó újdonság 2560x1080 pixeles felbontást és 178 fokos betekintési szögeket kínál, emellett az sRGB színskála 99%-át lefedi. Bár ez a hivatalos fotón nem látszik, de ívelt megoldásról van szó, továbbá a DisplayPort 1.2a, illetve a Thunderbolt 2.0 interfészen lehet eljuttatni rá a képet.

Az LG a válaszidőt konkrétan nem adta meg, továbbá a kontrasztarányra és a fényerősségre vonatkozó paraméter sem ismert, viszont ezekkel kapcsolatban a gyártó annyit mondott, hogy a kategóriában megszokott értékek várhatók. A panel egyébként 75 Hz-es frissítésre képes maximum.


[+]

Az LG 34UM67 játékosoknak szóló extrája, hogy támogatja az VESA Adaptive-Sync technológiáját, amely a szabványos megoldás a dinamikusan változó képfrissítésre vonatkozóan. Fontos megjegyezni, hogy az LG ezt FreeSync jelzővel illeti, ahogy lényegében mindegyik monitorgyártó, de ez nem a technológia, hanem az AMD szoftveres implementációjának a hivatalos neve. Ez a kijelző más Adaptive-Sync implementációkkal is kompatibilis lesz.

A vállalat az érkező monitor árát és a start dátumát nem árulta el, de utóbbira még az év első felében sor kerül. A 34 colos modell mellé érkezik egy 29 colos verzió is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés