Hirdetés

Színhelyes kijelzővel érkeznek az MSI Prestige notebookok

Az MSI két új notebookot dob a piacra a Prestige szériában, amelyek 15,6 és 17,3 hüvelykes kijelzővel lesznek elérhetőek (típusszámuk rendre PE60 és PE70 lesz). A masinák érdekessége a széles betekintési szögű, nem tükröződő, eDP-n kapcsolódó Full HD kijelző, amely pontos sRGB színtér-lefedettséget és a kalibrációnak hála színhelyes megjelenítést és pontosan belőtt színhőmérsékletet kínál. Természetesen a kalibrált sRGB módon felül lesznek további képi profilok is, amelyeket játékosoknak, dizájnereknek, filmnézéshez, olvasásra, irodai felhasználásra optimalizálnak.


[+]

Az újdonságok a kijelzőméretet és néhány apróságot leszámítva megegyeznek hardveresen: az Intel HM87 vezérlőhíd mellé Intel Core i7-4720HQ processzor és 2 GB DDR3 fedélzeti memóriával ellátott NVIDIA GeForce GTX 950M GPU kerül, amelyek hűtéséről az duplaventilátoros rendszer gondoskodik. A rendszermemória a kisebbik masinában 12, a nagyobbikban 16 GB, az adattárolásról pedig 1 TB-os HDD gondoskodik, illetve fellelhető lesz bennük az optikai meghajtó (DVDRW) is. A hálózati kapcsolatról vezetékes oldalról a Gigabit Ethernet szabványú Killer E2200 vezérlő gondoskodik, a Wi-Fi elérést pedig az Intel Wireless-AC 3160 (1x1) kártyájával oldották meg.


[+]

Továbbá a felszereltség része a HD webkamera, a 4 darab 2 wattos Dynaudio hangszóró, a kártyolvasó, a háttérvilágítással rendelkező SteelSeries billentyűzet, a HDMI 1.4 és mini DisplayPort 1.2 valamint VGA képkimenetek, továbbá 3 darab USB 3.0-s és egy darab USB 2.0-s port. A tápellátásról egy hatcellás akku gondoskodik, de ennek üzemidejéről és kapacitásáról nem árult el részleteket a vállalat.


[+]

Az alumínium fedéllel és szintén alumínium csuklótámasszal ellátott, nem kifejezetten vékony és könnyű (15,6": 27 mm, 2,4 kg; 17,3": 29 mm, 2,7 kg) gépek ára 1200 dollárról indul. Az európai megjelenésről egyelőre nincs hír.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés