Hirdetés

CES 2012: az ASUS már tudja, mikor lesz NVIDIA Kepler

Az NVIDIA ugyan nem beszélt a Kepler architektúrára épülő GeForce-okról, ám szerencsére ezt megtették a vállalat helyett mások. Részletekre senki se számítson, hiszen ez még a gyártóknak is tilos, de az ASUS standján voltak notebookok, melyek az Ivy Bridge APU mellett egy új generációs GeForce-ot használtak. Itt az új generáció most tényleg újat jelent, azaz nem a decemberben bejelentett GeForce 600M-es átnevezéseket. Noha a termékmegnevezés itt is a 600M sorozat része, de ez ne zavarjon meg senkit, ez a generáció mindkét gyártónál úgymond kevert lesz.


(forrás: ComputerBase) [+]

Sajnos a termékek nem működtek, amiből nem érdemes rögtön rosszra gondolni, mivel ennek rengeteg oka lehet. A ComputerBase megtudta, hogy a GeForce GTX 670M startja áprilisban esedékes párhuzamosan az Ivy Bridge APU-k megjelenésével, de készül már notebook a 660M jelzésű megoldásra is, mely kicsivel később jelenik meg. A specifikációkról semmit nem lehet tudni, azon kívül, hogy a termékek 28 nm-es gyártástechnológián készülnek, és a Kepler architektúrára alapoznak.

Az asztali VGA-k esetében sajnos továbbra sincs hír a kepleres GeForce-okról. Az is elképzelhető, hogy az NVIDIA inkább a mobil piacra koncentrál, és először a mobil termékek forgalmazását kezdik meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés