Hirdetés

Jön az új verziójú PlayStation 3 konzol

Hamarosan érkezik a PlayStation 3 konzol új verziója, mely az CECH-3000 jelzést viseli. A Sony az új verziót K betűvel illette, és ezt fontos megjegyezni, ugyanis egy komoly változás áll be a termék működésében. Az eddig megjelent A-J verziós PlayStation 3-ak tökéletesen megoldották a Blu-ray filmek lejátszását a komponens kimeneten keresztül, de erre a friss modell már nem lesz képes.


[+]

A mellékelt kábel tekintetében az új PlayStation 3 AV kábellel érkezik, és a csomagban nem lesz HDMI kábel, vagyis ezt a felhasználóknak külön kell beszerezni. A csupa negatív változás mellett fejlődés is történik, ugyanis a PlayStation 3 Slim modellre hajazó CECH-3000-es verzió 30 wattal kevesebbet fogyaszt elődjénél, és 320 GB-os merevlemezt kap. Emellett a termék tömege is 2,6 kg-ra csökkent, ami nyilván a kisebb energiaigény miatt következik be, hiszen a hűtéshez kisebb bordák kellenek, és tápegység is egyszerűbb lesz.

Sajnos a CECH-3000-es modell nem lesz olcsóbb a jelenleginél, azaz marad a 299 dolláros árcédula, de a pletykák szerint idén lehetséges egy 199 dolláros modell megjelenése is, ami komolyan megdobhatja az eladásokat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés