Hirdetés

CeBIT: MSI notesz extrákkal

Az MSI már tavaly jelezte, hogy átlagos felszereltségűnek mondható notebookjai mellett nagyobb teret kíván adni a különféle extrákkal ellátott modelleknek is. Extrák alatt ezúttal nem Swarovski-kristályokat kell érteni, hanem olyan műszaki tartalmat, ami ténylegesen növeli a noteszek használati értékét. A ma kezdődő CeBIT alkalmából bemutatott PR210 is ebbe a vonalba illeszkedik.

A 12,1 hüvelykes, WXGA felbontású kijelzővel rendelkező gépecske a biztonságot ujjlenyomat-leolvasóval és a titkosítási kódokat kezelő TPM (Trusted Platform Module) chippel szolgálja. Internetes kommunikációhoz beépített 1,3 megapixeles webkamera és iránymikrofon vehető igénybe; utóbbi csak a notesz előtti területről érkező hangokra érzékeny, így a környezeti zajok jó részét képes kiszűrni. A szabadidőt digitális tévévevő segít elütni.

A PR210 beltartalmával kapcsolatban az MSI nem túl bőbeszédű, az azonban ismert, hogy a notebook AMD Turion 64 X2 processzor köré épül, része egy multiformátumú DVD-író, rendelkezik memóriakártya-olvasóval, Bluetooth és 802.11b/g Wi-Fi interfésszel, sőt még HDMI kimenete is van külső monitorok vagy tévékészülékek csatlakoztatásához.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés