Hirdetés

Hattyúnyakú Flybook noteszgép

A hírek szerint december 6-ával kezdődik meg a Dialogue legújabb, Flybook VM nevű noteszgépének forgalmazása. A Computexen már kiállított modell érdekessége, hogy kijelzőjét egyedi zsanérral látják el, így az nem csupán a noteszgépeknél szokásos pozícióban használható – a szerkezet magasságállítást, döntést is lehetővé tesz.

A kis noteszgép Intel 945GM + ICH7M chipset, illetve egy Yonah magos, 1,66 GHz-es Core Duo Low Voltage processzor köré épül. A lapkakészlet már a grafikus vezérlőt is magában foglalja, mely a 12,1 hüvelykes, 1280x768 pixel felbontású, széles kijelző meghajtásáról gondoskodik. A memória kiépítéstől függően 1 vagy 2 GB, az 1,8 hüvelykes merevlemez kapacitása 30, 60 vagy 80 GB lehet, és nem kell lemondani a beépített kombó optikai egységről vagy DVD-íróról sem.

A kommunikációhoz Gigabit Ethernet interfész, 802.11a/b/g szabványokkal kompatibilis Intel Wi-Fi vezérlő és Bluetooth modul áll rendelkezésre; szériatartozék továbbá a beépített VGA kamera és az ujjlenyomat-leolvasó. A Flybook VM három- vagy hatcellás akkumulátorral használható. Tömege a kisebbik áramforrással 1,64 kilogramm; alapterülete 292 x 222 mm, míg magassága legvékonyabb pontján mérve 26 mm. A notebook ezüst, vörös, sárga és fekete burkolattal lesz kapható; az alapmodell ára Windows XP Professional operációs rendszerrel együtt mintegy 2250 és 2500 euró között alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés