Hirdetés

Megjelent a Capture One 4.6

A Phase One frissítette népszerű képfeldolgozó szoftverét. A 4-es sorozat új kiadásával már szerkeszthetőek a következő típusú fényképezőgépek nyers fotói is (4/PRO): Phase One P 65+, Canon G10, Nikon D3X, Olympus E-30, ezeken kívül az EOS 5D Mark II és EOS 50D támogatottsága is bővült (sRaw1, sRaw2).

A "Shift" funkció helyett mostantól a "Edit Primary Only" opció használatával szerkeszthetünk több képet is egyszerre, melyben lehetőség van csak az elsődleges fotó, vagy az összes módosítására. A kamerák távvezérlésekor már nem csak elsütni lehet a készülékeket, hanem különböző alapbeállítások is elvégezhetők (program, záridő és rekesz érték, expozíció kompenzáció).

A profiknak szánt változatban már lehetőség nyílik több Nikon dSLR-rel (Nikon D3, Nikon D700, Nikon D300, Nikon D200, Nikon D80, Nikon D60, Nikon D40x, Nikon D40) való vezetékes képrögzítésre, valamint teljes munkaterületeket is elmenthetünk a Macintosh verzióban.

Fejlesztések történtek a következő területeken is: feldolgozás, tallózás, mappanézet, színszerkesztő. A program még egy új funkcióval bővült, így mostantól értesítést kapnak a felhasználók friss kiadás megjelenéséről. Jó hír, hogy a Capture One 4.x és 3.x verziók tulajdonosai is ingyen frissíthetnek a 4.6-ra.

Capture One 4.6 letöltése (30 napos próbaverzió is!): link.

Azóta történt

Hirdetés