Hirdetés

Összeolvad a Leaf és a Phase One

„Elkötelezettek vagyunk, hogy továbbfejlesszük a Leaf termékeket innovatív technológiai megoldásokkal, kiterjedt marketinggel és vevőszolgálattal” nyilatkozta Henrik O. Håkonsson, a Phase One elnöke. „A Leaf vásárlói meg lesznek elégedve a Phase One-nal közös új fejlesztéseinkkel.”

„Mióta elkészítette a világ első digitális hátfalát 1992-ben, a Leaf piacvezető a professzionális fotós felszerelések piacán. Széleskörű ismereteink a digitális képalkotásban és színkezelésben, kombinálva a Phase One szoftver és hardver terén elért eredményeivel egyedi lehetőséget teremtenek a világ vezető fotósainak” mondta Dov Kalinski, a Leaf ügyvezetője.

A Phase One 645DF
A Phase One 645DF
forrás: dpreview.com

A Leaf olyan új termékeket mutat majd be a közeljövőben, mint a Leaf Aptus-II 8 nevű, 40 megapixeles digitális hátfal, vagy a belépő szintű, 22 megapixeles Leaf Aptus-II 5 digitális hátfal. Az új termékek továbbra is használhatóak lesznek a Leaf Capture 11 illetve a Capture One szoftverekkel is. Mindkét cég saját márkanéven forgalmazza majd az új termékeket, ám a Phase One folytatja együttműködését a Mamiya-val, amelynek keretein belül hátfalakat és objektíveket fejlesztenek.

A Phase One hazai képviselete a Tripont Kft. idén megkezdte a Leaf hátfalak forgalmazását is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés