Hirdetés

Bővül az LG W86-os monitorszériája

Az LG bejelentette, hogy bővül a W86-os monitorszériája, mely már rendelkezik egy W2286L és egy W2486L jelzésű modellel. Az előbbi termékek közös jellemzője a LED-es háttérvilágítás, ám a frissen bejelentett W2086T és W2386V típusú készülékek már a hagyományos CCFL-es megoldást alkalmazzák. A 20 és 23 hüvelykes kijelzők TN panelre épülnek, ennek megfelelően a válaszidejük szürkéből szürkébe váltás esetén 2 ms. Utóbbi értékhez 170 fokos függőleges és 160 fokos vízszintes betekintési szög, 300 cd/m²-es fényerő és 70 000:1 dinamikus kontrasztarány társul.


[+]

A rendkívül impozáns megjelenésű monitorok közül a kisebbik 1600x900, a nagyobbik pedig 1920x1080 pixeles natív felbontással rendelkezik. A fekete színű termékek számos szolgáltatást kínálnak a felhasználónak. Az automata fényerő-szabályozási funkció (Auto Bright) például a helyiség fényviszonyaihoz és a képernyőn megjelenő tartalomhoz igazítja a monitor fényerejét, sőt a megjelenítők úgynevezett mozi üzemmódot is kínálnak, ami kontrasztosabb képet biztosít. Emellett a készülékek lehetővé teszik azt is, hogy a filmek lejátszáskor a felhasználó egyetlen gombnyomással automatikusan elsötétítsen a képernyőn mindent a videó kivételével.

Az új LG W2086T és W2386V típusjelzésű monitorokon megtalálható az elmaradhatatlan D-Sub és DVI bemenet, továbbá az utóbbi modellt a tervezők HDMI interfésszel is felszerelték. A teljes W86-os monitorszéria szeptemberben debütál a hazai piacon, az ajánlott fogyasztói árakról azonban még nem számolt be a gyártó, de várhatóan százezer forint alatt lesz a két új modell ára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés