Hirdetés

Már szállítja Geforce FX kártyáit a Terratec

Ez a lépés valamennyire javíthat az FX-kártyák utóbbi időben megtépázott hírnevén.

Mint ismeretes, a Mystify 5800 Ultra grafikus mag-órajele 500 MHz, memória-órajele 500 (1000) MHz, míg a a Mystify 5800 grafikus magja 400 MHz-es órajelű, a memória-órajele pedig 400 (800) MHz. Mindkét terméket DDR-II memóriákkal szerelik, jellemzőik a Lightspeed Memory Architecture (LMA) II-funkció optimalizált színtömörítéssel, a Multisampling-eljárás, az AccuviewT-Anti-Aliasing élsimítási képesség, teljes DirectX 9-támogatás, DVI- és tv-kimenet.

Dirk Schunk, a Terratec projektmenedzsment-csoportjának vezetője szerint cége bimbódzó kapcsolata az nVidiával egyre gyümölcsözőbbé válik és büszkék arra, hogy az új technológiájú kártyákat elsőként szállíthatják Európában a felhasználóknak. A gyorsaság pedig a mai világban rendkívül fontos, pont az olyan nagyon változékony piacon, mint a videókártyáké.

A Mystify 5800 ára 579, a Mystify 5800 Ultra-é 649 euró lesz. A kártyák mellett a csomagban találjuk a Tom Clancy's Splinter Cell, a Gun Metall és a Warcraft III játékokat, valamint a 3D Mark 2001 SE tesztprogramot és a Performance Analyzer nevű teljesítmény-analizáló szoftvert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés