Hirdetés

Biztosra mentek az új TUF Gaming monitor tervezésekor

A specifikációs táblázat egyik soránál sincs hiányérzetünk a VG27WQ esetében, a siker kulcsa az eddig ismeretlen árazás lehet.

A legutóbbi hírünkkel ellentétben ezúttal olyan monitorral sikerült bővíteni az ASUS TUF Gaming palettáját, mely tulajdonságait tekintve nem hagy kívánnivalót maga után. A VG27WQ megjelölésű modell ékessége egy 27 hüvelyk képátlójú, 1500R hajlítású VA panel, melyen 2560 x 1440 pixel sorakozik, képfrissítési rátája pedig 165 Hz. Utóbbi esetében megjegyzendő tulajdonság az AMD FreeSync támogatás megléte, mely a 48-165 Hz-es tartományban használható.


[+]

Az 1 ezredmásodperces válaszidővel és 3000:1 kontrasztaránnyal megáldott megjelenítő legfeljebb 400 nites fényerőre képes, a nagy dinamikájú tartalmak megtekintését pedig a DisplayHDR 400 certifikáció garantálja. Bár a monitor – nevéből is adódó módon – egyértelműen a játékos közönséget célozza meg, ezt a tényt ráadásul a szoftverben megtalálható GameVisual és GamePlus funkciók is alátámasztják, a 120%-os sRGB színtérlefedettségnek köszönhetően akár tartalomgyártásra is befoghatjuk.


[+]

Csatlakozók tekintetében a szükséges minimumot kapjuk egy-egy DisplayPort 1.2 és HDMI 2.0 bemenet, valamint egy 3,5 milliméteres jack kimenet személyében, melyek közül utóbbit nem is feltétlenül kell használatba vennünk, amennyiben megelégszünk a két darab 2 wattos beépített hangszóró teljesítményével. A talpat igény szerint dönteni és forgatni is tudjuk, továbbá állíthatjuk annak magasságát is, de ha van már otthon egy VESA 100-as falikonzolunk, az ehhez szükséges furatok meglétének köszönhetően azt is bátran felszerelhetjük.


[+]

Az ASUS TUF Gaming VG27WQ a fent felsoroltak alapján jó választás lehet minden gamer számára, ehhez azonban egy jó árazásra is szükség van, amit sajnos cikkünk megjelenésének pillanatában – a piacra kerülés várható idejével egyetemben – nem ismerünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés