Hirdetés

Ismeretlen árú TUF Gaming monitor bukkant fel az ASUS palettáján

A TUF Gaming VG27VH1B Full HD felbontású VA paneljére bizonyára nem lesz majd panasz a játékosok felől.

Az ASUS tovább bővíti TUG Gaming monitorszériáját, a legújabb üdvöske a VG27VH1B modellmegjelölést kapta. A megjelenítő dönthető és forgatható állványzatán egy 27 hüvelykes, 1920x1080 pixel felbontású, 250 nit maximális fényerőre képes VA panel ücsörög, amely ráadásul a gamerek nagy örömére 1 ezredmásodperces válaszidővel és 165 Hz-es frissítési aránnyal büszkélkedhet.


[+]

A játékosok számára hasznos szempont még az AMD FreeSync Premium, valamint az LFC (Low Framerate Compensation) és ELMB (Extreme Low Motion Blur) technológiák támogatása, de az ASUS többi gamer monitorához hasonlóan jelen cikkünk tárgya is rendelkezik a Shadow Boost és GamePlus funkciókkal, valamint a különféle játékstílusokhoz készített GameVisual képmódokkal.


[+]

A játékos funkciók mellett érdemes kitérni színekre is, a VG27VH1B ugyanis 120%-ban képes lefedni az sRGB, 90%-ban pedig a DCI-P3 színteret, ezzel lehetővé téve egyszerűbb grafikai munkák elvégzését is.

A hátoldalon a két-két jack és HDMI csatlakozó mellett egy D-Sub kimenetet és négy, VESA 100 konzolokkal kompatibilis furatot is találunk, amelyeket két darab, egyenként 2 W teljesítményű hangszóró egészít ki.

Az ASUS TUF Gaming VG27VH1B várhatóan néhány héten belül piacra kerül, de hogy pontosan mikor és milyen áron, az egyelőre még kérdéses.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés