Hirdetés

Beágyazott Axiomtek alaplap Ryzen APU-val

Az újdonságot olyan grafikusan intenzív környezetbe szánják, ahol a különböző grafikus API-k támogatása mellett szükség van az ultrakompakt formátumra is.

Az Axiomtek piacra dobta a CAPA13R nevű, beágyazott piacra szánt, 3,5 hüvelykes alaplapját, melyen egy Radeon RX Vega IGP-vel rendelkező AMD Ryzen Embedded V1605B vagy V1807B típusú APU teljesíthet szolgálatot.

(forrás: Axiomtek) [+]

Az aktív hűtéssel megspékelt központi egység a lap aljára került, memóriánkat pedig egyetlen 260 tűs SO-DIMM foglalat várja, legfeljebb 16 GB-os kapacitásig, de fontos különbség, hogy míg V1605B APU esetén a 2400, addig a V1807B APU-val már a 3200 MHz-es effektív memória-órajel a támogatott felső határ. A vezeték nélküli modulokat egy M.2 E key slot fogadja, a különféle háttértárak számára meg egy M.2 B key slot és egy 6 Gbps-os SATA csatlakozó van biztosítva.

(forrás: Axiomtek) [+]

A 255 szintű watchdog timerrel érkező ketyere a két HDMI aljzatának, illetve magányos DisplayPortjának és LVDS interfészének köszönhetően lehetőséget kínál a négy kijelzőt befogó munkamenetre, miközben a tápellátás egy külső 12 voltos adapter segítségével valósul meg.


(forrás: Axiomtek) [+]

Az I/O részlegen két USB 3.1 Gen2 port tanyázik a két darab, Realtek RTL8111G vezérlő hajtotta, gigabites Ethernet társaságában, de két-két USB 2.0 és COM porthoz (RS-232 és RS-232/422/485), valamint két további LAN csatolóhoz találhatunk még tüskesorokat a nyomtatott áramköri lapon, továbbá a Windows 10-zel való kompatibilitás is adott.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés