Hirdetés

Új, beágyazott Ryzen V-re épülő alaplap az Axiomtektől

A MIRU130-at a cég grafikus- és mesterséges intelligenciával kapcsolatos feladatokra szánja, természetesen ipari környezetbe.

Bő egy hónapja írtunk már az Axiomtek Ryzen Embedded APU-ra épülő CAPA13R alaplapjáról, most pedig itt egy újabb modell, mely hasonlóan egyedi, MIRU130 névre hallgat.


[+]

Ez az újdonság AMD RYZEN Embedded V1807B/V1605B processzorra és vele Radeon RX Vega grafikára épül, két darab SO-DIMM foglalatával pedig akár 16 GB memóriával is felszerelhető. A 244 x 170 mm-es egységen két gigabites PoE LAN port is található, melyekkel például ilyen tápellátást igénylő kamerarendszerekhez is csatlakozhat, de egyéb kiegészítői is a képfeldolgozásra koncentrálnak: kétcsatornás trigger bemenet, kétcsatornás LED vezérlés (világításhoz), kétcsatornás trigger kimenet (kamerákhoz), négycsatornás DIO és egycsatornás, inkrementális kvadratúra enkóder interfész is található rajta. További csatlakozóként RS232/422/485, négy USB 3.1 Gen2, három RS232 és egy SATA található rajta, ezen felül pedig két M.2 foglalattal is gazdálkodhatunk, melyek közül az egyik Key E, a másik Key B. Extra grafikus feldolgozási képességek egy x16-os méretű, x8-as huzalozású PCIe élcsatlakozó segítségével biztosíthatók a megfelelő adapter és egy VGA segítségével.

 

További információk a termék honlapján találhatóak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés