Hirdetés

Bővíti a Dark Knight széria palettáját az Asus

Le se tagadhatná az Asus, hogy a Sötét Lovag szériát a nemrég bemutatott új Batman film alcímére építi. Az NVIDIA G92-es chipje már helyet is kapott a múlt hónapban megjelent GeForce 9800 GTX+ Dark Knight elnevezésű terméken, most viszont az AMD RV770 kódnevű grafikus processzora is terítékre került.

Asus Radeon HD 4870 Dark Knight

Az Asus Radeon HD 4870 Dark Knight saját tervezésű nyomtatott áramkörre épül, mely ezúttal piros színben pompázik. A speciálisan kiképzett, négy darab hőcsövet tartalmazó hűtőrendszer a gyártó állítása szerint kellően halk működés mellett képes megfelelő hőmérsékleten tartani a grafikus processzort. A 800 stream processzort és 40 textúrázó csatornát tartalmazó chip órajelei megfelelnek az AMD referencia ajánlásának, azaz a mag 750 MHz-en üzemel, míg az összesen 512 MB DDR5 szabványú memóriák effektív 3600 MHz-re lettek beállítva.

A PCI Express 2.0 csatolóval ellátott eszközön a tévékimeneten kívül két DVI is helyet kapott, emellett egy DVI/HDMI adapteren keresztül HDTV támogatással is rendelkezik. A termék várható áráról nem érkezett információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés