Hirdetés

Újabb MATRIX kártya készül az Asus műhelyében

A Asus hamarosan újabb taggal bővíti a MATRIX névvel fémjelzett, Republic of Gamers sorozatba tartozó videokártyák családját. Az EAH4870 MATRIX/HTDI/512 névre hallgató termék egyedi nyomtatott áramköri lappal rendelkezik, ami fekete festést kapott.

Az RV770-es grafikus processzor órajelét 770 MHz-re, a GDDR5 szabványú memóriák órajelét 3680 MHz-es effektív értékre növelte a gyártó. A melegedő alkatrészek védelméről a két bővítőhelyet elfoglaló, kétventilátoros hűtés gondoskodik - a kártya a terheléstől függően képes szabályozni a fordulatszámot. A Hybrid Cooler elődjéhez képest némileg megváltozott, ami a legszembetűnőbb, hogy a két légkavaró eltérő méretű lett.

Mint minden MATRIX kártyánál, ennél is rendelkezésre áll az a hardver és szoftvercsomag, ami lehetővé teszi a GPU és a memóriák feszültségének pontos beállítását, valamint a hőmérsékleti és fogyasztási adatok folyamatos megfigyelését. Olyan energiagazdálkodási funkcióval is ellátták, amelynek segítségével a referenciamodellekhez képest több áramot képes megtakarítani. Az új grafikus kártya megjelenésének dátumáról és várható áráról még nem számolt be az Asus.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés