Hirdetés

Játékos beviteli eszközök kezdőknek és profiknak

Röviddel egymás után két játékosoknak szánt billentyűzet is debütált a Raptor Gaming kínálatában. A kisebbik eszköz az LK1, amely egy belépőszintű modell. Egyszerű formát kapott, még külön multimédiás gombok, vagy egyéb dedikált billentyűk sem kaptak rajta helyet, tehát az egyszerűséget kedvelőknek jó választás lehet. Azért a kategóriában megszokott extra funkciók nem maradtak ki, így az LK1 rendelkezik összeakadás elleni védelemmel, azaz egyszerre hat gombnyomást is fel tud dolgozni. A számítógéphez USB kábelen csatlakoztatható, amely esetünkben 3 méter hosszú. A játékoknál gyakran használt WASD és kurzorvezérlő gombokhoz egy garnitúra piros verziót is mellékel a gyártó, valamint egy gombkiszedő célszerszám is része a csomagnak. A készülék februártól lesz megvásárolható 20 euróért.

Raptor Gaming LK1 [+]
Raptor Gaming LK1 [+]

Egy jóval komolyabb szerkezet is napvilágot látott. A K3 inkább csúcskategóriát célozta meg. Ugyancsak egy fekete beviteli eszközről van szó, 10 multimédiás gyorsgombbal, és 10 programozható billentyűvel. Csuklótámasza eltávolítható, USB csatlakozású, továbbá összeakadás elleni védelme is van. Jár mellé 17 darab cserélhető gomb is, amiket a könnyebb azonosítás érdekében ikonokkal láttak el (például fegyverek piktogramja vagy chatablak megnyitó). Ez a termék is februárban jelenik meg, az ára pedig 80 euró lesz.

Raptor Gaming K3 [+]
Raptor Gaming K3 [+]

Végül, hogy az egér mellé is jusson valami, a SteelSeries nemrég mutatott be egy QcK egérpadot, amely a Diablo III rajongók szívét dobogtathatja meg. A Barbarian Edition pad méretes darab, 270 x 320 mm-es méretű, vastagsága pedig 2 mm. Az alja gumibevonatos a csúszás ellen, felületét pedig lézeres és optikai szenzorokra optimalizált szövet borítja. Az egérpad 15 dollárért illetve euróért vásárolható meg.

SteelSeries QcK Diablo III Barbarian Edition
SteelSeries QcK Diablo III Barbarian Edition

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés