Hirdetés

Az Aerocool ciklonja Európa felé közelít

Azt már megszokhattuk, hogy ha figyelemfelkeltő, látványos házak közt keresgélünk, az Aerocoolra mindig lehet számítani. A házak ugyan eléggé rétegtermékek, hiszen sokak tetszését nem nyeri el, de még így is bőséges a vásárlóbázis. A legújabb számítógépház tehát ezen termékek sorát bővíti, nevezetesen a Syclone II-ről van szó. A kívül, és részben belül is matt fekete festésű fémláda 0,6 mm vastagságú japán acélból készült, 525 x 270 mm-es méretéhez pedig 480 mm-es magasság társul. A komor fekete külsőt belül az alaplaptartó tálca és a meghajtórögzítők kioldóinak kéksége dobja fel, és persze az elmaradhatatlan kék LED-ek is képviseltetik magukat, ám igény esetén pirosat is kérhet a vásárló.

[+]
[+]

A Syclone II elöl négy 5,25”-es fiókkal rendelkezik, belülre pedig összesen hat 3,5”-es meghajtó szerelhető két darab három helyes keretbe, amelyek közül az egyik könnyedén el is távolítható, ráadásul ezek 90°-ban el is vannak forgatva a könnyebb hozzáférés érdekében. A ház szerelése természetesen csavarok és szerszámok használata nélkül is megoldható. A tápegység alulra szerelhető, ami alatt egy porvédő szivacsos ventilátorkimenet is van.

[+]
[+]

Az említett ATX és microATX formátumokat támogató alaplaptartó tálcán előre kivágott lyukak segítik a kábelek elrendezését, illetve a processzorhűtő felszerelését. A belső kialakítás lehetővé teszi a 280 mm hosszúságú videokártyák beépítését, sőt a HDD keret eltávolításával 400 mm-es hely is felszabadítható. A hűtésről gyárilag két ventilátor gondoskodik: elöl egy 140 mm-es, hátul pedig egy 120 mm-es. Ezek 1500 rpm-es fordulatszámon üzemelnek 29,6 illetve 26,5 dBA-es zajkeltés mellett. A plexis oldallapra még egy 12 vagy 14 cm-es légkavaró rögzíthető, továbbá a folyadékhűtéses rendszerek csövei számára is készítettek lyukakat a tervezők. A doboz tetején két USB és egy eSATA port sorakozik a hang ki- és bemenet mellett.

[+]
[+]

Az Aerocool Syclone II október közepén jelenik meg Európában 80 eurós áron.

[+]
[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés