Hirdetés

Kis házak nagy tervekkel

Bár a játékosok többsége továbbra is szereti a méretes PC-t, a kis méret iránti igény itt is felütötte fejét. Az Aerocool és a Lian Li egy-egy új megoldást szán erre a piacra, melyek a hónap végén jelennek meg, ám az árazásuk rendkívül eltérő lesz.

A Lian Li PC-8FI jelzésű háza 210 mm-es szélességgel, 460 mm-es magassággal és 490 mm-es mélységgel, valamint 5,85 kg-os tömeggel rendelkezik. Az előlapon két 5,25, illetve egy 3,5 colos meghajtó foglalhat helyet, a további 3,5 hüvelykes adattárolók pedig a hat darab belső rekeszbe szerelhetők. Az ATX és microATX alaplapokat fogadó termék egy hátulsó és két elülső 12 cm-es ventilátorral van ellátva, amelyek percenként 1200 fordulatot tesznek meg, és a ház színétől függően LED-es világítással rendelkeznek. A hangkimenettel és mikrofonbemenettel, valamint a két darab 3.0-s USB és egy eSATA csatlakozóval felvértezett I/O panel a tetőn található meg.

Lian Li PC-8FI
Lian Li PC-8FI

A Lian Li új versenyzője fekete, szürke és vörös színezés mellett lesz kapható. Az első két verzió 190 dollárba kerül majd, míg az elvörösödött modellért már 300 dollárt kell fizetni. Utóbbi termék oldallapján egy pók alakú plexi is lesz, ami egészen vad dizájnt kölcsönöz a háznak.

Aerocool Qs-200
Aerocool Qs-200

Az Aerocool Qs-200 az előbbi versenyzőnél kisebb, így csak microATX-es alaplapokat támogat. A házba két darab 5,25 hüvelykes meghajtó helyezhető a 3,5 colos rekeszekből pedig öt darab áll rendelkezésre, melyek közül négy rejtve van. A 185 mm széles, 376 mm magas és 395 mm mély modell két elülső és egy hátulsó 12 cm-es ventilátort kínál, melyek kék LED-del világítanak. Igény esetén az oldallapra is felszerelhető két 12 cm-es légkavaró, ami jelentősen javítja a ház szellőzését. Az I/O panel az előlapon kapott helyet, és – a hangkimeneten illetve a mikrofonbemeneten kívül – három darab USB 2.0 és egy eSATA interfészt alkalmaz.

Aerocool Qs-200
Aerocool Qs-200

Az új Aerocool Qs-200 meglehetősen alacsony 30 eurós árcédulát kap majd, ami korrekt ajánlat a kialakítást tekintve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés