Hirdetés

Nyereményjátékkal köszönti a Windows 8-at az AVerMedia

Az AVerMedia stílszerűen köszönti a Windows 8-at, így számos termékükhöz készítettek olyan drivert, mely kompatibilis az új operációs rendszerrel. Ez persze alapvető elvárás a felhasználók részéről, de a frissítést megkönnyítve a vállalat kiadott egy listát, mely tartalmazza, hogy mely eszközökhöz van megfelelő meghajtó. A konkrét hardverekről az alábbi táblázat ad bővebb felvilágosítást:

AVerMedia termékek Windows 8 támogatással
Termék
AVerTV Hybrid Volar HD H830
AVerTV Volar Video Capture USB H830D
AVerTV Volar GO A833
AVerTV Volar Lite II A833A
AVerTV DMB852-W7 A852R
AVer3D DMB USB A852R 3D
AVerTV Volar HD A835
AVerTV Volar HD PRO A835
AVerTV Volar Green HD A835
AVer3D Satellite TV R889
Live Gamer HD C985
Game Broadcaster HD C127

A vállalat természetesen a drivereket folyamatosan fejleszti majd, így a jövőben érkeznek még frissítések.

Ennél talán fontosabb bejelentés, hogy az AVerMedia egy globális videó és poszter versenyt hirdet, amire bárki nevezhet, és az összdíjazás nem kevesebb, mint tízezer amerikai dollár. A vállalat a játék során olyan videókat és posztereket szeretne látni, melyek arról szólnak, hogy a játékmenet felvétele és közvetítése hogyan változtathatja meg valakinek az életét. A cég alapvetően egy trendet próbál meglovagolni, hiszen egyre többen osztanak meg saját készítésű videókat egy-egy játékról, illetve a merészebb felhasználók élőben is közvetítik, hogyan játszanak.

A szabályok értelmében a videók nem lehetnek három percnél hosszabbak, továbbá nem foglalhatnak 100 MB-nál több helyet, emellett lezárásképpen tartalmazniuk kell egy kreatív, saját szlogent, illetve az AverMedia logóját. A poszternek lényegében a szlogent és az elengedhetetlen AVerMedia logót kell tartalmaznia, illetve nyilván igényesen kell kivitelezni mindezt 10 MB-os méretkorlát mellett. A pontos szabályokat az alábbi oldal tartalmazza, így érdemes meglátogatni. A videók versenyében az első négy, míg a posztereknél az első két helyezettet díjazza a cég. Emellett nem szabad elfeledkezni a közösségről, hiszen a sorrendbe bárki beleszólhat egy-egy vokssal. A videókra és a poszterekre szavazók között a cég egy-egy AVerMedia Live Gamer HD kártyát sorsol ki.

A nevezési határidő december 14-e, azon belül is este 11 óra. A szavazatokat a videókra és a poszterekre a linkelt oldalakon lehet leadni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés