Hirdetés

Mobil verziója is lesz az AVerMedia Live Gamer HD-nek

Az AVerMedia még az év elején jelentette be a Live Gamer HD jelzésű kártyát, ami PCI Express csatolóba illeszthető, és Full HD-s streameket képes felvenni vagy továbbítani. A koncepció viszonylag kedvelt, hiszen ma nagyon sok játékos örökítik meg szórakozását, de valami mégis hiányzik. Az AVerMedia a Live Gamer HD tudását csak az asztali PC-t birtokló játékosok kamatoztathatják, ám ma már nagyon sokan egy combos notebookot használnak játékra is. Ezt látván a vállalat bejelentette, hogy elkészült a Live Gamer Portable prototípusa.

A terméket az AVerMedia a héten megrendezendő Dreamhack Winter rendezvényen mutatja meg működés közben. Az újdonság a funkciók tekintetében a Live Gamer HD jelzésű kártyát másolja, így a különbség lényegében a PC-vel való összeköttetésben rejlik. Természetesen a mobil verzió PCI Express helyett USB portot használ – feltételezhetően 3.0-s verziójú interfészt.


[+]

Természetesen a Live Gamer Portable jelenti majd a fő attrakciót, de az élő játékmenet közvetítéssel összefüggésbe hozható teljes termékportfólió bemutatását tervezi az AVerMedia. Az ezzel kapcsolatos eseményeket a vállalat Facebook oldalán lehet követni.

Sajnos arról még nincs adat, hogy a Live Gamer Portable mikor jelenik meg és mennyit kér majd érte az AVerMedia, de egy fotót már közzétettek az újdonságról, annyit el lehet róla mondani, hogy igazán szemrevaló megoldásról van szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés